kok aan huis, diner aan huis

Thessa Budding, Haarlem

"Wat een geweldige avond verzorgen de heren! Ze zijn niet alleen professioneel maar ook erg aardig en kunnen je goed op je gemak stellen want in het begin is het toch een beetje vreemd om je keuken af te staan. Dit vergeet je echter spontaan zodra het eerste gerecht staat. De smaakcombinaties van het eten met het wijn/bierarregement waren perfect op elkaar afgestemd en de tafelsetting was zeer elegant! Van opzet tot afbouw was alles tot in de puntjes verzorgd, en zelfs de huidige corona maatregelen worden in acht genomen. Zeker voor herhaling vatbaar!"

Kok aan huis, diner aan huis, privekok

Marieke Suur, Benschop

"Gisteravond heerlijk ‘uit’ eten geweest met ons gezin in ons eigen huis. Ja, zo voelde het: uit eten! Het was heerlijk, gezellig en verrassend. De gerechten met bijpassende wijnen (leuk de informatie die werd gegeven over deze wijnen) zijn restaurant waardig! Bijzonder dat de glutenvrije wensen van twee van ons zijn vertaald naar een glutenvrij diner voor ons allen. Dat hebben we zeer gewaardeerd. Verder was het ‘Corona-proof’ en waren de koks relaxt op de achtergrond aanwezig. Een heel klein ‘opbouwend’ puntje: een kaarsen kandelaar en een echte bloem zouden de mooi gedekte tafel nog feestelijker maken!"

Kok aan huis, privekok, diner aan huis

Agung Rodemond, Nieuwersluis

Afgelopen weekend enorm genoten van het heerlijke eten, de met zorg uitgezochte wijnen en de fantastische bediening. Een echte aanrader. Top! 

Diner aan huis, kok aan huis, privekok

Arjan en Jeske de Jong, Vleuten

"Wij hebben genoten van een diner van Home Dining. Wat heerlijk dat ze alles meenemen, de tafels mooi dekken en aan het eind van de avond weer volledig schoon achterlaten. Je hebt echt nergens omkijken naar en ze zijn super servicegericht en ook nog eens heel aardig. Wij vonden het een heerlijke avond. Echt een aanrader!"

Kok aan huis, diner aan huis, privekok

Lennart van de Heuvel, Amersfoort

"We hebben genoten van een heerlijk vier gangen diner bij ons in de achtertuin. Wij hadden het bijpassende wijnarrangement en dit is heel goed bevallen! Steeds werd er bij verteld wat voor wijn het is en waar deze vandaan kwam, erg interessant! We gaan dit zeker aanbevelen bij anderen, want is een hele leuke en nieuwe ervaring van uiteten gaan." 

Kok aan huis, diner aan huis

Eric Noorlander, IJsselstein

"Heerlijk gegeten, vriendelijk en tot in de puntjes goed verzorgt. Een aanrader!"

Kok aan huis, diner aan huis, privekok

Jeske Hagenaars, Hilversum

"Super goede prijs/kwaliteit verhouding, heerlijk gegeten! Ze zetten een relaxte sfeer neer en hebben alles heel netjes achter gelaten! Echt een aanrader voor een privé diner!" 

Kok aan huis, thuiskok, diner aan huis

Corinne Eek, Nieuwersluis

"Je ziet dat de heren passie hebben voor hun werk. Met veel plezier staan ze samen in de keuken en maken ze de lekkerste gerechten. We hebben Home Dining meerdere malen ingehuurd en elke keer is het weer een feest. Aan tafel nemen ze je mee naar de mooiste wijngebieden en vertellen je daarbij leuke feitjes over het gebied en de wijn. Echt een aanrader."  

Kok aan huis, kok aan huis, diner aan huis

Nickey Rijerse, Hilversum

"Gezellige mensen met veel kennis over eten en wijn, die goed kunnen koken, er bijpassende wijnen bij bedenken, de tafel en de opmaak van de borden heel goed verzorgen! Al met al een topavond gehad en zeker voor herhaling vatbaar!" 

Kok aa huis, diner aan huis, privekok

Familie Stinkens, Soest

"Voor een etentje met vrienden wilden we weer eens iets anders en kwamen via via bij Home Dining terecht. Het eerste contact was meteen al prettig en de menu's konden volledig worden afgestemd op onze wensen en allergieën. Het eten was lekker, apart en zeker restaurant waardig. We hebben een heerlijke avond gehad." 

Kok aan huis, thuiskok, diner aan huis

Adriaan van Wijhe, Maarn

 
"Het eten was heerlijk, volgens ons met liefde gemaakt. De wijn keuze was lekker. Super om zo dinner te mogen ontvangen en een echte aanrader." 

Kok aan huis, diner aan huis

Familie Van der Velde, Breukelen

 
"Ik wilde mijn vrouw verrassen op haar verjaardag en ging op zoek naar iets speciaals. Ik kwam in contact met Home Dining en was blij verrast. Het was een onvergetelijke avond. We hebben samen heerlijk gegeten en gedronken. Alles was verzorgd. Ik zou het zo weer doen." 

Kok aan huis, diner aan huis

Familie Bezembinder, Hoevelaken 

 
" Home Dining heeft onze ouders een voortreffelijke diner-avond bezorgd met fantastische gerechten. Met Home Dining was alles te bespreken over dinerwensen. Verder was het ook super dat Home Dining alles zelf meenam, echt alles. Van de pannen, tafellinnen, bestek tot aan de glazen. En ze namen alles ook weer mee en lieten de keuken weer netjes achter. Al met al een super verrassing voor onze ouders. Home Dining is zeker een aanrader als je eens iets anders wilt doen dan uit eten gaan." 

Kok aan huis, privekok, diner aan huis

Jeroen Mulder, Hilversum

 
"Heerlijk gegeten top 👍 gevarieerd menu leuke relaxte jongens gezellige avond gehad voor herhaling vatbaar. 😊" 

Meer reviews van Home Dining

Benieuwd naar meer reviews van onze gasten die een kok aan huis via Home Dining hebben gehad of zelf een review achterlaten? Klik dan hieronder: