Over ons

Wouter Hofstede en Andreas Tober

Al op jonge leeftijd ontdekten de oprichters Andreas Tober en Wouter Hofstede afzonderlijk van elkaar onze passie voor koken en lekker eten. "Ieder weekend stonden we bij onze ouders in de keuken om steeds weer een ander gerecht te proberen. Het was dan ook niet gek dat wij ons eerste bijbaan in de horeca vonden. Zowel in de keuken als in de bediening hebben wij verschillende jaren ervaring opgedaan."

Andreas ging zich steeds meer interesseren in koken en Wouter heeft zich meer en meer verdiept in passende wijnen en de ambiance eromheen. Deze combinatie zorgde er vervolgens voor dat er wekelijkse etentjes met vrienden en familie werden georganiseerd die steeds professioneler werden.

Steeds vaker kregen ze het verzoek om bij mensen thuis te komen koken als zij vrienden of familieleden over de vloer hadden, zodat de gastheer of gastvrouw niet de hele avond in de keuken hoeft te staan. Dit resulteerde in de oprichting van Home Dining. "Vanuit onze passie brengen we alle elementen voor de perfecte, ongedwongen maaltijd samen. Uitgebalanceerde en afgestemde maaltijden in combinatie met dranken en een verhaal. "

Inmiddels is Spijs & Wijnen onderdeel van het Home Dining en hebben wij verschillende chefs en wijnexperts aan ons verbonden die samen met ons onvergetelijke thuisdiners verzorgen. Daarnaast

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel met ons via 0348-745825 of mail ons via dining@home-concepts.nl

Vispakket, kabeljauw, kok aan huis, diner aan huis

Reserveren?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een reservering maken? Bel of mail ons direct via: